ARCUS VELOMOBILE
Arc Bracket - Reliable Biking. Kaarikinner has almost 20 years of experience in racing bikes and numerous satisfied customers.

Welcome

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. Lorem ipsum har varit standard ända sedan 1500-talet, när en okänd boksättare tog att antal bokstäver och blandade dem för att göra ett provexemplar av en bok. Lorem ipsum har inte bara överlevt fem århundraden, utan även övergången till elektronisk typografi utan större förändringar. Det blev allmänt känt på 1960-talet i samband med lanseringen av Letraset-ark med avsnitt av Lorem Ipsum, och senare med mjukvaror som Aldus PageMaker.

Weehoo

Weehoo-peräpyörä on laadukas ja turvallinen tapa ottaa lapsi tai lapset mukaan (tandem-malli saatavana) pyöräilemään. Kolmipisteturvavyö ja jalkojen kiinnitys polkimiin takaavat sen, että lapsesi pysyy mukana reippaammassakin kyydissä. Kiinnitys onnistuu myös nojapyörään.

Azub

Azub on tsekkiläinen nojapyörävalmistaja, jolla on laaja valikoima niin kaksi- kuin kolmipyöräisiäkin nojakkeja. 

Maxarya

Maxarya on kanadalainen nojapyörävalmistaja, joka tekee hieman toisenlaisia pyöriä. Ne soveltuvat hyvin mukavaan työmatka- ja retkiajoon ja suhteellisen pystyn ajoasentonsa ansiosta niistä näkee hyvin. Koska olet myös korkeammalla kuin perinteisessä nojakissa, näyt muulle liikenteelle myös paremmin.

Uudet mallit myynnissä nyt!

ICE

ICE on nojapyörien ”Bentley”, englantilaista laatutyötä, mutta hintakin on sen mukainen. 

Hase

Saksalainen Hase on erikoistunut delta-tyyppisiin nojakkeihin. Se tarkoittaa kahta pyörää takana ja yhtä edessä. Hasen nojakit ovat suosittuja erityisesti apuvälinemarkkinoilla (afaatikot, vammaiset ja vanhukset). 

Veltop

Veltop-katteet ovat ranskalaisia laatutuotteita, joilla saa nojapyörään lähes täydellisen suojan sadetta, aurinkoa ja vastatuulta vastaan.