Kaarikinneri Oy
Luotettavaa nojapyöräilyä. Kaarikinnerillä on jo 20 vuoden kokemus nojapyöristä ja lukuisa määrä tyytyväisiä asiakkaita.

Weehoo-peräpyörät nyt meiltä

Weehoo-peräpyörä alkaen 455€. Lue lisää alapuolelta!

Nojapyörä on erittäin mukava vaihtoehto tavallisen "pystypyörän" tilalle, jos koet nykyisen polkupyöräsi ajoasennon kuormittavan liikaa niskaa, takapuolta tai käsiä ja ranteita. Kaikissa nojapyörissä on mukava ja leveä nojatuolimainen istuin, jossa voi istua useita tunteja ilman, että takapuoli kipeytyy.

Katso mallivaihtoehtojamme alapuolelta.

Weehoo

Weehoo peräpyörä on laadukas ja turvallinen tapa ottaa lapsi tai lapset (tandem-malli saatavana) pyöräretkelle. Kolmipisteturvavyö ja jalkojen kiinnitys polkimiin takaavat sen, että lapsesi pysyy mukana reippaammassakin kyydissä. Kiinnitys onnistuu myös nojapyörään.

Azub

Azub on tsekkiläinen nojapyörävalmistaja, jolla on laaja valikoima niin kaksi- kuin kolmipyöräisiäkin nojakkeja. 

Maxarya

Maxarya on kanadalainen nojapyörävalmistaja, joka tekee hieman toisenlaisia pyöriä. Ne soveltuvat hyvin mukavaan työmatka- ja retkiajoon ja suhteellisen pystyn ajoasentonsa ansiosta niistä näkee hyvin. Koska olet myös korkeammalla kuin perinteisessä nojakissa, näyt muulle liikenteelle myös paremmin.

Uudet mallit myynnissä nyt!

ICE

ICE on nojapyörien ”Bentley”, englantilaista laatutyötä, mutta hintakin on sen mukainen. 

Pelso

Unkarilainen Pelso on uusi erittäin kevyen kaksipyöräisen ja hiilikuiturakenteisen Brevet-nojapyörämallin valmistaja.

Hase

Saksalainen Hase on erikoistunut delta-tyyppisiin nojakkeihin. Se tarkoittaa kahta pyörää takana ja yhtä edessä. Hasen nojakit ovat suosittuja erityisesti apuvälinemarkkinoilla (afaatikot, vammaiset ja vanhukset). 

Veltop

Veltop-katteet ovat ranskalaisia laatutuotteita, joilla saa nojapyörään lähes täydellisen suojan sadetta, aurinkoa ja vastatuulta vastaan.