Kaarikinneri
Luotettavaa nojapyöräilyä. Kaarikinnerillä on lähes 20 vuoden kokemus nojapyöristä ja lukuisa määrä tyytyväisiä asiakkaita.

Nojapyörä on erittäin mukava vaihtoehto

Nojapyörä on erittäin mukava vaihtoehto tavallisen pystypyörän tilalle, jos koet nykyisen polkupyöräsi ajoasennon kuormittavan liikaa niskaa, takapuolta tai käsiä ja ranteita. Kaikissa nojapyörissä on mukava ja leveä nojatuolimainen istuin, jossa voi istua useita tunteja ilman, että takapuoli kipeytyy.
Kaksipyöräinen nojapyörä sopii vauhdikasta menoa kaipaavalle, kolmipyöräinen tadpole (kaksi pyörää edessä, yksi takana) trike on taas hyvä valinta sellaiselle polkijalle, joka haluaa ajaa rauhallisemmin ilman tasapainoilua. Talven liukkaille trike on taas turvallisin valinta.

Sähköavusteinen nojapyörä on hyvä valinta silloin, kun haluat ajella rennosti pitkiäkin matkoja, tai ajoreittisi sisältää paljon ylämäkiä. Nojapyörällä ylämäkeen ajaminen on erilaista kuin ns. pystypyörällä, koska et voi käyttää omaa painoasi apuna seisten ajaessa. Toisaalta ilmanvastus on nojapyörässä huomattavasti pystypyörää pienempi ja sanotaankin, että sen minkä ylämäessä pystypyörälle häviää, sen alamäessä ja tasaisella voittaa.

Sähköavusteinen nojapyörä on vihreä valinta työmatkoille. Ajat helposti 15-25 km työmatkat hikoilematta ja saat kuitenkin reilusti liikuntaa sekä säästät ympäristöä ja rahaa.

Täyskatetulla kinnerillä eli velomobiililla on täysin mahdollista korvata yksityisautoilu työmatkoilla kokonaan. Kaarikinnerin suunnittelemalla Arcus-kinnerillä on ajettu ympärivuotisia työmatkoja jo useita vuosia niin Suomen talvessa, Saksassa, USA:ssa kuin Man-saarillakin. Sähköavusteinen kinneri vastaa mukavuudessaan jo pikkuautoa ja on paljon ympäristöystävällisempi ja terveellisempi vaihtoehto. Vaikka uuden kinnerin hinta (6000-10000€) polkupyörään verrattuna on varsin korkea, maksat sen muutamassa vuodessa takaisin säästettyinä bensa-, liikennevakuutus- ja ajoneuvoverokuluina. Edistät samalla myös terveyttäsi.  

Azub

Azub on tsekkiläinen nojapyörävalmistaja, jolla on laaja valikoima niin kaksi- kuin kolmipyöräisiäkin nojakkeja. 

Maxarya

Maxarya on kanadalainen nojapyörävalmistaja, joka tekee hieman toisenlaisia pyöriä. Ne soveltuvat hyvin mukavaan työmatka- ja retkiajoon ja suhteellisen pystyn ajoasentonsa ansiosta niistä näkee hyvin. Koska olet myös korkeammalla kuin perinteisessä nojakissa, näyt muulle liikenteelle myös paremmin.

Uudet mallit tulossa meille myyntiin keväällä 2020.

ICE

ICE on nojapyörien ”Bentley”, englantilaista laatutyötä, mutta hintakin on sen mukainen. 

Pelso

Unkarilainen Pelso on uusi erittäin kevyen kaksipyöräisen ja hiilikuiturakenteisen Brevet-nojapyörämallin valmistaja.

Hase

Saksalainen Hase on erikoistunut delta-tyyppisiin nojakkeihin. Se tarkoittaa kahta pyörää takana ja yhtä edessä. Hasen nojakit ovat suosittuja erityisesti apuvälinemarkkinoilla (afaatikot, vammaiset ja vanhukset).