Nokian testirata oli aiempien SM-kisojen suorituspaikka. Tänä vuonna kisat siirtyivät Räyskälän lentokentän testiradalle. Paikka oli vallan mainio, mitä nyt hiekkatieltä nouseva pöly vähän haittasi. Kotona piti sekä pyörät, että auto pestä.

Rata oli mielenkiintoisempi, kuin Nokian. Mutkia molempiin suuntiin ja ajolinjoja piti vähän hakea, vaikka minulla vauhti ei juuri yli 30 km/h noussutkaan. Kinnerikuskeilla saattoi olla mutkissa jo tekemistä.

Itse ajoin uudella Pelso Brevetilla vain 1h kisan. Sattuneesta syystä kesän harjoittelu oli jäänyt vähiin, joten olin varsin tyytyväinen, että yleensä jaksoin maaliin saakka. Omassa masters-sarjassa pääsin kuitenkin pronssille ;-)

Lentotoiminta kentällä asetti meille hieman haasteita. 400 m kisaan siirryimme yhtenä joukkona ja olihan se vaikuttava näky sekin. Hienosti kaikki kuitenkin sujui, eikä nousevista hinauskoneista ollut vaaraa. Päinvastoin, oli mukava seurata, miten tuuli heilutti hinattavia purjekoneita, välillä meno näytti varsin vaappuvalta.

Sakari oli taas ahkeroinut talven aikana ja sain testata hänen uutta nelipyöräistä nojakkiaan. Varsin vauhdikas peli, jolla onnistui myös nelipyöräluisu hiekalla. Tuli ihan nuoruus mieleen, kun isän takavetoisella Volvolla kruisailtiin.

Kisajärjestelyt sujuivat taas erinomaisesti, kiitos siitä järjestäjille. Ensi vuonna taas ilmeisesti Räyskälässä.