Vuokraus

UUTTA syksyllä 2021, Joutan nelipyöräinen tandem. Loistava valinta esim. toimintaterapeuteille ja vammaisten avustajille yhteisiin kuntoutushetkiin asiakkaan kanssa.

Vuokraamme tällä hetkellä tandemin lisäksi vain lasten nojapyöriä tunti/päivähinnoittelulla. Alle tunnin koeajo veloituksetta!

Vantaan Kuninkaanmäestä on hienoja ja luonnonkauniita pyöräilyreittejä lähialueelle Kuusijärvelle ja Keravanjoen rantareittejä pitkin vaikkapa Tikkurilaan Heurekaan. Pidempi useamman tunnin lenkki on esim. Tuusulanjärven kierros, meiltä n. 50 km lenkki, jonka voi ajaa kokonaan pyöräteitä pitkin.

Tässä pari lenkkivaihtoehtoa:

Historiallista Kuninkaantietä pääse näppärästi Sipoon kautta Porvooseen, jonka vanhassa kaupungissa riittää katsottavaa. Matkaa Kuninkaanmäestä Porvooseen ja takaisin on n. 80 km. Nojapyörällä tällaisen matkan taittaa tottumatonkin yhden päivän aikana suhteellisen helposti. Suurin osa matkasta ajetaan maantietä pitkin, mutta Kuninkaantie on melko rauhallinen ja turvallinen ajaa. Toki voit tehdä kahden tai useamman päivän lenkin. Mukavia B&B majapaikkoja löytyy matkan varrelta.

Tämän hetken nojapyörämallisto:

Jouta nelipyörätandem

Lasten pyörät

Weehoo ja Hase-peräpyörät